Home » ESSENTRICS BIJ FLUXUS IN ZAANDAM

WAAR EN WANNEER?


In verband met de strenge lockdown vanwege corona kunnen er tot op heden geen fysieke lessen plaatsvinden. 


In de prachtige balletstudio van FluXus aan de Westzijde 168 in Zaandam op zaterdagochtenden van 9-10 uur. 

Het is aan te raden een eigen yogamatje, yogariem (of een weerstandsband voor pilates), een handdoek en een flesje water mee te nemen. Yogamatjes zijn eventueel aanwezig en dienen na afloop schoongemaakt te worden.

Een proefles kost €5 en een losse les €10. Deze betaal je na afloop van de les. Dat mag contant of ik stuur je een betaalverzoek na de les.
Je kunt hieronder ook een 10 lessen kaart kopen, dan bespaar je €10. Deze 10 lessen kaart is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop. We houden vervolgens samen bij hoeveel lessen je nog te gaan hebt. 

Er zijn 9 plekken per les beschikbaar. Kun je je niet meer aanmelden, dan is de les vol en kom je op de wachtlijst. Mocht je onverhoeds niet kunnen, meld je dan op dezelfde manier af, graag tot uiterlijk 12 uur voorafgaand aan de les zodat iemand van een eventuele wachtlijst alsnog mee kan doen.  

Je kunt achter Fluxus je auto parkeren en aan de bar bij FluXus een uitrijkaart kopen voor €2,50. Deze is de hele dag geldig, dus na de les nog even de stad ingaan is geen probleem. Iets verderop bij de atletiekbaan kun je gratis parkeren, vanaf daar is het maar 5 minuten lopen naar FluXus.

In de schoolvakanties is FluXus gesloten. Mocht ik door overmacht niet kunnen, dan doe ik mijn uiterste best een goede vervanger te regelen.