Home » ESSENTRICS BIJ FLUXUS IN ZAANDAM

 

04.11.2020

Vanwege de aangescherpte lock down die dinsdag 3 november werd aangekondigd, moet helaas ook FluXus haar gebouwen voor de komende twee weken sluiten. De maatregel gaat in om woensdagavond 22 uur en duurt vooralsnog tot en met 18 november 2020.

WAAR EN WANNEER?

In de prachtige balletstudio van FluXus aan de Westzijde 168 in Zaandam op zaterdagochtenden van 9-10 uur. 

Het is aan te raden een eigen yogamatje, yogariem (of een weerstandsband voor pilates), een handdoek en een flesje water mee te nemen. Yogamatjes zijn eventueel aanwezig en dienen na afloop schoongemaakt te worden. 

Minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers per les, kosten zijn €10 per losse les. Je kunt ook kiezen voor een 10-rittenkaart voor €90. Deze is het hele seizoen 2020-2021 geldig. Een proefles kost €5. 

Je kunt achter Fluxus je auto parkeren en aan de bar bij FluXus een uitrijkaart kopen voor €2,50. Deze is de hele dag geldig, dus na de les nog even de stad ingaan is geen probleem. Iets verderop bij de atletiekbaan kun je gratis parkeren, vanaf daar is het maar 5 minuten lopen naar FluXus.

Zie hieronder alle lesdata voor seizoen 2020-2021. In de schoolvakanties is FluXus gesloten. Mocht ik door overmacht niet kunnen, dan doe ik mijn uiterste best een goede vervanger te regelen.