Home » ESSENTRICS BIJ FLUXUS IN ZAANDAM

WAAR EN WANNEER?


Vanaf 5 juni konden we na bijna een half jaar de lessen weer hervatten bij FluXus. Een heuglijk moment! Tot en met 10 juli vindt daar weer de vaste zaterdagochtend les plaats. Deze lessen starten om 9 uur. Na 10 juli gaat FluXus dicht vanwege de zomervakantie.

Daarom is er op 17 en 24 juli een buitenles bij goed weer (droog en minimaal 17 graden) aan de Jagersplas op zaterdagochtend 10 uur. Opgave kun je ook via de button 'reserveer hier je plek' doen. In de maand augustus heb ik vakantie. 


De lessen bij FluXus zijn in een prachtige balletstudio aan de Westzijde 168 in Zaandam op zaterdagochtenden van 9-10 uur. 

Neem een eigen yogamatje, yogariem (of een Pilates weerstandsband), een handdoek en een flesje water mee. Yogamatjes zijn aanwezig en dienen na afloop schoongemaakt te worden.

Een proefles kost €5 en een losse les €10. Deze betaal je na afloop van de les. Dat mag contant of ik stuur je een betaalverzoek na de les.
Je kunt hieronder ook een 10 lessen kaart kopen, dan bespaar je €10. Deze 10 lessen kaart is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop. We houden vervolgens samen bij hoeveel lessen je nog te gaan hebt. 

Er zijn 9 plekken per les beschikbaar. Kun je je niet meer aanmelden, dan is de les vol en kom je op de wachtlijst. Mocht je onverhoeds niet kunnen, meld je dan op dezelfde manier af, graag tot uiterlijk 12 uur voorafgaand aan de les zodat iemand van een eventuele wachtlijst alsnog mee kan doen.  

Je kunt achter Fluxus je auto parkeren en aan de bar bij FluXus een uitrijkaart kopen voor €2,50. Deze is de hele dag geldig, dus na de les nog even de stad ingaan is geen probleem. Iets verderop bij de atletiekbaan kun je gratis parkeren, vanaf daar is het maar 5 minuten lopen naar FluXus.

In de schoolvakanties is FluXus gesloten. Mocht ik door overmacht niet kunnen, dan doe ik mijn uiterste best een goede vervanger te regelen.